online-kaszinok

Bónuszhegyek, rekordok, csodák… avagy miért jó a mobil…??

kaszino-bonuszA mobil kaszinó világ egyre növekvő ágazata az online szerencsejáték iparnak. A figyelemreméltó számú, okostelefonra és táblagépre kidolgozott kaszinó szoftver lassan nélkülözhetetlen, ha egy kaszinó brand-et működtetsz. A mobil applikációk futótűzként foglaltál el a helyüket a játékos-csoportok eszközein.  Nem csoda, hogy ebből az egyre növekvő piacból mindenki kér egy darabot…

A mobil applikációk szépsége, hogy bárki, bármikor használni tudja(és fogja is…) az egyszer letöltött és telepített mobil szoftvereket, mert ameddig a PC vagy web alapú online kaszinókat a játékosok szerencsejáték portálokként kezelik, addig a mobiljukra telepített kaszinó szoftverekre úgy tekintenek, mint az Angry Birds-re, vagy bármilyen más játékra.

Többet lógnak rajtuk, kisebb összegekért játszanak, viszont több időt töltenek online összességében. Ennek kihasználása érdekében a nagy nevek mindent bevetnek, hogy a játékosokkal a brand-nevet honosítsák.  Tökéletes példa erre, a William Hill online kaszinó, amely újabb hatalmas hírről gondoskodott, amikor egy Londoni játékosnak a rekordméretű $341.259 mobil-applikációs bónuszt fizetett ki.

A William Hill szóvivője megerősítette a játékos által terjesztett hírt és formálisan gratulált a nyertesnek…

A szokásos kérdésre: “Milyen terveid vannak a nyereségeddel?”, a játékos így válaszolt:

“Közeleg a Karácsony… a családomat olyan ajándékokkal halmozom el, amelyek garantáltan nem férnek majd el a karácsonyfa alatt…”

A William Hill mobil részlegének vezérigazgatója szerint a mobil platformjuk folytonosan fejlődik és minden ilyen nyertes egy jó példa a többi játékos számára, hogy csodák valóban történnek!

Mit és hol, és megéri??

Ezek a “csodák” teszik a kaszinó világot annyira ellenállhatatlanná… Ami egyesek számára csupán egy mesének tűnik, az másoknak, a nyerteseknek valóság… Az elmúlt 25 év online kaszinó történelme több száz Dollár Milliomost eredményezett…

Emellett több mint 4 milliárd USD értékben történtek kifizetések, kisebb-nagyobb nyereségek formájában, a Skrill, népszerű online kaszinó fizetőeszköz statisztikái szerint. Magyarul, dől a pénz az online kaszinókból… persze csak akkor, ha jó helyen vagy jó időben és épp a bónusz kifizetését találod el miközben a szokásos nyerőgépes játékod karját húzod…

Felteszi tehát minden valamire való játékos a kérdést: Honnan informálódhatok az aktuális bónuszokról?  Hogyan lehet az online kaszinók számtalan változatából kikeresni azt a párat, amely valóban kifizetődő?

Az erre utaló jelek összegyűjtésével foglalkoznak olyan kaszinó bónusz oldalak, mint akár a miénk is. Ezen oldalak feladata, a közvetítő szerepét játszani játékos és online kaszinó között. Az aktuális bónuszok feltüntetése, aktualizálása, bónusz kódok alkusza valamint a játékosokkal történő kapcsolattartás szerves része minden kaszinós portálnak.

Megéri tehát beleolvasni a kaszinók leírásába, legújabb hírekbe, aktuális promóciókba, mivel ezek rejtegethetik a kulcsot a valódi nyereményekhez.

 

 

0 Hozzászólások

Szólj hozzá

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>