póker

Sokan azt gondolják, hogy a póker egy egyszerű játék és bárki könnyen elsajátíthatja. Ez azonban egy tévhit, mert a póker magas szinten való elsajátításához rendkívül sok idő és energia szükségeltetik. Mivel a póker nem csak a matematikára, de érzelmeink palástolására és az ellenfél félrevezetésére épül, rengeteg játék tapasztalatra van szükségünk, hogy nyerő játékosokká váljunk, akik hosszú távon profitot képesek termelni.

Ebben a részben sok olyat, tippet, trükköt és stratégiát osztunk meg veled, amivel megteheted az első lépésed, hogy sikeres póker játékossá válhass. Ez azonban még kevés lesz egymagában, mivel a pókerben még fontosabb a stratégiák megfelelő időzítése a játékostársak kiismerése után. Fontos, hogy saját játékstílusunkat, stratégiáinkat mindig az ellenfelek játékához igazítsuk, ezért a party elején érdemes kicsit konzervatívabban, feszesebben játszani, hogy feltérképezzük ellenfeleinket és egyben félre vezessük őket saját játékunkkal.

Póker szabályok

Mielőtt leülsz egy online pókerasztalhoz, az alapszabályokat kívülről kell fújnod, álmodban is. Itt nincs idő megkérdezni, hogy a flöss nagyobb-e mint a sor.

Póker szabályok >>

Póker alapok kezdőknek

Ha már ismered a szabályokat, ismerked meg pár alap stratégiai tétellel. A póker nem a vak szerencsén múlik, lásd a nagy visszatérő neveket a nemzetközi pókerversenyeken.

Póker alapok >>