Jelenleg már több száz online pókerterem várja a póker játék szerelmeseit és számuk a póker népszerűségi mutatóival lineárisan növekszik napról-napra. Ha kezdő játékos vagy, akkor nem lesz egyszerű kiválasztani egy megfelelő, megbízható pókertermet, ahol igazi játékosok ellen játszhatsz (nem robot számítógépek ellen) és a legmagasabb bónuszt vághatod zsebre a legjobb kondíciókkal és persze, amiért a legtöbb profi pókerezik a legmagasabb „Rakeback”-et.

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy könnyen egy helyen áttekinthesd a megbízható online pókertermeket a legmagasabb bónuszokkal és Rakeback-kel. Ezzel rengeteg időt és energiát és persze pénzt spórolunk meg neked, hogy ne a saját bőrödön kelljen kikísérletezni. Nem fogjuk az összes lehetséges online póker termet listázni számodra, csak azokat, amelyeket már több millióan teszteltek és évek óta megbízhatóan működnek, valamint lehet rajtuk ingyen, befizetés nélkül is játszani valós emberek ellen. A kezdőknek fontos gyakorolni az ingyenes póker termekben, mielőtt valódi pénzért játszanak.

PókerteremBónuszRészletekInfó
William Hill Póker$2.000 – 200%-os kezdő bónusz.-200%-os befizetési bónusz 2000 USD-ig
- $4.000 Első befizetési Freerollok(ingyen versenyek)
- Hetente több százezer dolláros póker tornák
Bet365 Póker$1.000 - 200%-os kezdő befizetési bónusz.- Szatelliteken Bet365 versenyek, garantált komoly nyereményekért
- Prémium Cash Liga - Vedd ki a részed a heti akár $1.000-os készpénz bónuszból
- VIP 200%-os bónusz $1.000 összegig
Betfair Póker$2.000 - 200%-os kezdő befizetési bónusz.- Sok fajta bónusz lehetőség
- Mobil póker alkalmazás
- Folyamatosan több száz tournament megy, több ezer játékossal
- Havonta $7.000.000 póker tournament kifizetés
Full Tilt Póker$600 - 100%-os nyitó befizetési bónusz.- 25% rakeback
- Rush Poker - a világ leggyorsabb póker terme
- Ingyen $25 ajándék bónusz
PokerStars$600 - 100%-os első befizetési bónusz.- $20,000 összdíjazású Freerollok
- „ZOOM” a legizgalmasabb „fast-fold” pókerjáték
- Vasárnapi Million verseny - minden héten $1,000,000 USD garantált ősznyeremény
Full Partypoker$50 – 100%-os kezdő bónusz.- 100%-os befizetési bónusz 50 USD-ig
- Hetente több száz póker torna
- Vasárnaponként 200 ezer USD díjazású szuper tornák

Mitől lesz egy online póker terem jó?

A legfontosabb, hogy folyamatosan a nap minden órájában megfelelő mennyiségű játékos legyen az oldalon ezzel biztosítva az állandó játék lehetőséget. Ha nincs elég játékos az megnehezíti a szabad asztalok megtalálását és hosszú várakozási idő előzheti meg a játékot alkalmanként.

Ha mindig csak egy profi törzsgárda van játékban, akik a jobb játéktudásuk miatt lerabolják a kezdőket, akkor ott könnyen elmehet az ember kedve a játéktól.

A Full Tilt Poker, Poker Stars és a Party Poker a három jelenleg legtöbb játékost magába ölelő online poker terem.

A Póker terem hálózatok

A legtöbb közepes, kisebb online póker terem egy nagyobb online póker terem hálózatba tartozik. A legismertebb Póker terem hálózatok az International Poker Network, WagerLogic, Ipoker Network, Prima Poker és az Ongame Network. Ezek a nagy hálózatok magukba foglalnak több termet, akiknek a játékosai és asztalai egyszerre több kisebb, közepes online póker teremben is megtalálhatóak egyszerre. Így, ha belépsz több onine póker teremben egy hálózaton belül, akkor ugyanazokat az asztalokat találod meg, ugyanazokkal a játékosokkal.

A hálózatokon belül azonban lehetnek különbségek a kezdő bónuszban, a bónusz kivételi feltételeiben és persze a Rakeback-ben. Ezeket javasolt ellenőrizni és összehasonlítani, mielőtt beregisztrálunk és lekezdünk játszani egy oldalon.