rólamSzevasz Alex vagyok, üdv a honlapomon. Sok éven keresztül dolgoztam igazi kaszinókban és online kaszinó cégnek is, és ezen a honlapon teszem közzé minden tapasztalatomat, hogy megpróbáljak segíteni azoknak, akik nem csak a vak szerencsére akarják bízni a szerencsejátékot. Ha gondolod, itt olvashatsz rólam és életutamról is.

Ha még nincs tapasztalatod az online kaszinók világában, akkor elképzelhető, hogy nem lesz minden egyértelműen érthető első olvasásra és kipróbálásra. Ne aggódj, mindenki elkezdi valahol. Hogy minél zökkenőmentesebben és sikeresebben tudd megtenni első fogadásaid, összeállítottam neked egy rövid útmutatót az alapdolgokról.

Ha még nem online kaszinóztál, akkor nagyon fontos, hogy átolvasd és kövesd a következő fontos információkat tartalmazó anyagot.

Az útmutató elolvasásának segítségével komoly összegeket fogsz megspórolni, nem bedőlve a csaló kaszinóknak és félrevezető kaszinó stratégiáknak. Segítek megtalálni a legmegbízhatóbb online kaszinókat, magyar ügyfélszolgálattal, legmagasabb kifizetési %-al rendelkező játéktermeket és a legtöbb bónuszt és promóciót kínáló kaszinókat.

Biztonságos online kaszinózni?

Igen biztonságosak az itt található kaszinók, mivel független játékfelügyeletek, mint például az eCOGRA rendszeresen ellenőrzik és tesztelik.

És nem utolsó sorban én is ezeknél a kaszinóknál játszom 🙂

Kaszinó bónuszok

A megbízhatóság után a második legfontosabb szempont az online kaszinók közüli választáskor a kezdőbónusz, hűségbónusz és más rendszeres promóciók.

Minél magasabb a %-a és felső maximális értékhatára a bónusznak, annál jobb a kaszinó ajánlata.

Jelenleg a magyar nyelvű kaszinók közül a WilllamHill 100%-os, maximális 400 Euró értékhatárig történő első befizetése a legmagasabb.

Ide kattintva találod a megbízható kaszinók bónusz ajánlatait.

Fontos, hogy elolvasd a bónuszok felhasználási feltételeit, mivel ott találod a megforgatási feltételeket és más fontos információkat.

Hogy működnek a kaszinók?

A legtöbb online kaszinót le kell tölteni és telepíteni a pc-dre, ami teljesen biztonságos, gyors és egyszerű. Követni kell az automatikus instrukciókat és pár percen belül máris kezdheted a játékot.

Manapság már egyre több kaszinóban egyenesen a böngészőn keresztül is tudsz játszani, nem kell letölteni.

Én inkább az előző letöltős módszert szeretem, mert gyorsabb a játékmenet, nem akadozik.

Hogyan tudok pénzt tenni a számlámra?

A biztonságos online befizetési rendszerek közül a Skrill (Moneybookers) és Neteller szolgáltatásokat javasoljuk. Ezen felületekhez részletes magyar nyelvű leírást biztosítunk.

A bankkártya a leghagyományosabb fizetési mód, amely a készpénzt direkt módon helyettesíti. A dombornyomott hitelkártyák már teljesen biztonságosan használhatóak online fizetésekre.

Ide kattintva találod az összes biztonságos, egyszerű, megbízható befizetési módot.

Melyik kaszinót válasszuk?

Nagyon fontos, hogy a megbízható magyar nyelvű online kaszinók közül válasszunk, mert, ha ismeretlen idegen nyelvű kaszinót választunk talán csábítóan magas bónuszok miatt, könnyen negatív meglepetés érheti a játékosokat.

Ezen kívül ezek a fő szempontok kaszinóválasztásnál:

  1. Világos felhasználó felület, érthető instrukciók a játékokról és szabályokról
  2. Gyorsan betöltő játék szoftverek és kevés technikai hiba
  3. A játékos panaszokra gyorsan, magyarul orvosolják
  4. A kifizetési kérelmeket azonnal elutalják kéne várni
  5. Magas kezdő bónusz és folyamatos újra feltöltési bónuszok, hűségbónuszok más promóciók
  6. Ahol a legmagasabb a kifizetési % a játékgépekből, itt találod meg őket

Fontos, hogy ismert, megbízható odalon játszunk, ahol a fenti kritériumok mind teljesülnek.

Ezeket az oldalakat ide kattintva találod.

Melyik online kaszinókat kerüljük?

Az internet nagy, és mint minden iparágban, a szerencsejátéknál is található rosszabb minőségű szolgáltató. Legjobb ha az általunk összeállított megbízható magyar kaszinókon játszol, de ha más oldalakat is ki akarsz próbálni, előtt mindenképp nézd meg ezt a listát a rossz kaszinókról.

A sikeres online szerencsejáték négy alapelve

A Casino.com által összeállított négy alapelv fontos segítséget nyújthat a kezdő online szerencsejátékosoknak abban, hogy kezelni tudják hobbijuk anyagi oldalát. A legfontosabb itt is: a tervezés.

Az online szerencsejáték felkészültséget igényel, mivel egészében átláthatatlan és kiszámíthatatlan. Végig kell gondolnunk, hogyan játsszunk, meglévő tudásunkat hozzá kell igazítanunk a nyereségesség felé vezető út nehézségeihez. Az alábbi négy alapelv betartásával, a kapcsolódó ismereteink fejlesztésével sokkal eredményesebbek lehetünk.

1. Mindig figyeljünk bankrollunk változásaira

Ha hétfőn elkezdjük a játékot 10.000 Ft-tal, feltétlenül rögzítsük, mit játszunk az egyes napokon, mennyit nyertünk és mennyit vesztettünk. Péntekre látni fogjuk, mekkora volt az ingadozás; ha ez 25% alatt van, az teljesen normális. Ha öt nap után 12.500 vagy 7.500 Ft-unk van, vagy valahol ezen értékek között, az sikeres hétnek tekinthető. Ha veszteségünk ezen a 25%-os küszöbön belül van, akkor azt van módunk javítani játékunk fejlesztésével.

2. Teremtsünk bevételt

Az online szerencsejáték fő célja és vonzereje, hogy képesek vagyunk általa bevételhez jutni. Ehhez feltétlenül szükséges bizonyos taktikák kidolgozása és követése, döntéseink és fogadásaink folyamatos, reflexív felülvizsgálata. Ne feledjük, a jó eredményeket nem a szerencsés játékosok hozzák, hanem azok, akik a kezükben tudják tartani a játékot, ha nyernek, ha nem. Akinek az online szerencsejáték a hobbija, annak a fő célja az, hogy bankrollját heti 20%-kal növelje. Ez persze nem sok, de könnyen kivitelezhető anélkül, hogy kockázatosabb fogadásokba kellene belemennünk.

3. Százalék-tervezés

A százalék-tervezés jelentőségét gyakran alábecsülik, pedig fontos eleme a nyereségességünk növelésének. Azt jelenti, hogy csak bizonyos számú tét megjátszását engedjük meg magunknak, ezzel gátat szabva saját ambícióinknak, csökkentve a rossz döntések hozásának esélyét és kényszerítve magunkat arra, hogy szigorú stratégia szerint játsszunk.

4. Egyensúlyozzuk ki a téteket

Nagyon fontos, hogy legyenek a téteket támogató stratégiáink, mindig egyensúlyozzuk ki azokat; a vesztes fogadásokat duplázással, a tét csökkentésével, újratervezéssel, vagy akár a következő fogadás törlésével tudjuk kompenzálni.