rulett alapok

Rulett alapstratégia

A rulett alapstratégia lényege a megfigyelésen alapul, némi statisztikával megspékelve. Az első pár játékban még nem veszünk részt, ehelyett külső megfigyelő pozíciójából szemléljük a kijövő számokat. Az online és élő kaszinóknál is mutatnak listát az utolsó pár tucat pörgetés eredményéről, szánjunk időt annak tanulmányozására. Ekkor még nem tettünk tétet, viszont pontosan rögzítjük az utolsó 37 számot, ami kijött. Természetesen valószínű, hogy ugyanaz a szám többször kijöhet a 37 kör során.

A rulett alapstratégia lényege

rulett alap stratégia

Utolsó számok online rulettnél

Ha kezdünk ráérezni a játékra és megismertük az utolsó 37 gurítást, indulhat az alapstratégia:

  1. Sorrendbe helyezzük a számokat az előfordulási gyakoriságuk alapján, és kiválasztjuk a 13 legritkábban előforduló számot.
  2. Ezekre a ritkán kijövő számokra külön-külön teszünk fel egy egység tétet. Ezúttal már mi magunk is részesévé válunk a játszmának, és megnézzük, vajon kijön-e az a bizonyos 13 szám. Miért a ritkán előjövő számokra rakunk? Mert statisztikailag minden számnak pontosan annyiszor kell kijönnie, mint minden más számnak. Ha látjuk hogy például a 2-es és 3-as nem jött már 30 pörgetés óta, joggal rakhatunk rájuk akár split fogadást is.
  3. Ezt a sorozatot addig folytatjuk, amíg az ominózus számok ténylegesen be nem jönnek. Mint említettem, a valószínűség-számítás elvére alapozva joggal várhatjuk, hogy választott számaink előbb vagy utóbb beválnak.
  4. Közben, amíg ez nem valósul meg, addig körről körre duplázzuk a tétünket. Amiatt is fontos, hogy vállalható mértékű tétet tegyünk meg az elején, hogy aztán lehessen miből építkezni.

Mint, ahogy Te is olvastad ez egy elég könnyen megtanulható stratégia, amit bárki percek alatt megérthet és 20-30 perc alatt akár 40-50 eurót is kereshet vele, ha Fortuna Istennő a kegyeibe fogad.

Ha ezt a stratégiát szigorúan követed, akkor jó eséllyel, akár 55%-al is megnőhet nyerési esélyed.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

Ez a stratégia azért is tekinthető alap módszernek,  mert fokozatosan vonódunk be a játék izgalmába, és körről körre akklimatizálódunk a terepen. A fenti rulett alapstratégiát követve az egymás utáni menetekben fokozódik az adrenalinszintünk, kis szerencsével pedig happy end lehet a vége a stratégia alkalmazásának. Márpedig nagyon fontos, hogy a kezdő játékosok mihamarabb sikerélményre tegyenek szert.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *