Fibonacci rulett strategia

Fibonacci stratégia

A Fibonacci stratégia egy kevésbé agresszív rulett stratégia a Martingale stratégiához viszonyítva, mivel arányaiba jóval kisebb a tétek növekedése tétről a következő tétre. Ebből azonban az következik, hogy néhány vesztes kör után lassabban fogjuk visszanyerni az addig elveszített tétjeink összegét, nem úgy mint, ha a Martingale stratégiát használtuk volna, ahol mindössze egy kör alatt visszanyerhetünk mindent és még egy kis extra profitra is szert tehetünk közben.

Ha jártál matekszakkörre, akkor hallhattál a Fibonacci-számokról (1,1,2,3,5,8,13,21,34,55…); ezek a tétek szorzói, amivel körről körre megtoldod az összeget. Itt mindig az előző két tét összegét kell összeadnod, így kapod meg a következő téted összegét.

Például a 7 körben 13 egység tétet kell megraknod, mivel a 6. körben 8 egységet az 5. körben pedig 5 egység tétet kellett megtenned azaz 8+5= 13.

Hogyan használjuk a Fibonacci számokat a rulettben?

 1. Folyamatosan követned kell az előző tétjeid összegét, hogy mindig ki tudd számolni, hogy a következő körben milyen téttel kell játszanod
 2. Az első vesztes téted után a Fibonacci stratégiát követve 1 egység tét után ujra 1 egység téttel játszunk, majd őket összeadva 2 egységgel majd az utolsó két tétet összeadva 1+2 téttel játszunk, azaz 3 téttel
 3. Ha az első téted nyertes, akkor újra elölről kell kezdeni a Fibonacci stratégiát és tétjeit
 4. Ha azonban már több vesztes tétet abszolváltál és sikerül nyerned, akkor nem elölről kell kezdened a stratégiát, hanem mindössze az előző 2 két téted számát kell törölnöd és onnan folytatni tovább
 5. Ezután addig kell ezt folytatni, amíg az összes számot sikerül kihúzni a listáról és több pénznél tartasz mint induláskor

Számokkal demonstrálva a Fibonacci rendszert:

 • Fogadok 1 egységgel és veszítek 1 egységet
 • Fogadok 1 egységgel és veszítek 1+1 egységet
 • Fogadok 2 egységgel és veszítek 1+1+2 egységet
 • Fogadok 3 egységgel és veszítek 1+1+2+3 egységet
 • Fogadok 5 egységgel és nyerek 1 1 2 3
 • Fogadok 2 egységgel és veszítek 1 1 2
 • Fogadok 3 egységgel és nyerek 1 1 2
 • Fogadok 1 egységgel és nyerek 1

Ennek a sorozatnak a végén egyel több egység profittal fogunk állni, mint, amennyi bankkal elkezdtük a játékot.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

Ezt a stratégiát követve mást sem csinál a játékos, mint egy adott szabály szerint növeli vagy csökkenti tétjei összegét. Ez egy jól hangzó, tudományos alapokra helyezett stratégia, de a nap végén a ház előny marad annyi, amennyi a stratégia használata előtt volt.

Mindentől függetlenül, ha egy játékos a Fibonacci stratégiát követi szemben egy stratégia nélküli össze vissza játékkal, akkor annál azért a nyerési esélyei jóval magasabbak.

A Fibonacci stratégia egy komplex rulett stratégia, amit leginkább már tapasztaltabb játékosoknak ajánlok. A rendszer sikere a részletekben rejlik, ezért ezt azoknak ajánlom, akik hajlandóak időt, energiát invesztálni a siker érdekében, hogy 4-5 óra játékkal 100-150 Eurót nyerjenek, miközben nyerési esélyedet közel 70%-al megnöveled.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *