Rulett stratégiák kombinálása

Rulett stratégiák kombinálása

Mire ehhez a cikkhez érkezel, addigra remélhetőleg már többször elolvastad a különböző rulett stratégiákról szóló tudnivalókat. Már betéve tudod a rulett alapszabályokat. Azokkal feküdtél és keltél, sőt, lélekben már szmokingban ülsz egy zöld asztalnál és kortyolgatod a Vodka Martinit.

Most jön el az az ünnepi pillanat, amikor végre megtanulod hatékonyan kombinálni az egyes stratégiákat.

Indíthatunk például egy olyan menettel, amiben még nem kockáztatunk sokat: vagyis a mező nagy részét megtesszük:

Ezt érdemes úgy kivitelezni, hogy mondjuk két 12-es halmazra vagy oszlopra egyszerre teszel (szakmai berkekben ezt csak dupla 3:1-es stratégiának nevezik, ha esetleg be akarsz vágódni a profiknál). Sőt, ha rám hallgatsz, az online formátumú rulettben inkább a halmazokra teszel az oszlopok helyett, ez amolyan tapasztalati dolog, és megéri megszívlelni…

Szóval ennek megfelelően megtetted a tétet, és innen már emelkedik az adrenalin. Innentől kezdve nem tehetsz mást, mint figyeled a nyerő számok sorozatát és megpróbálsz valamilyen trendet felfedezni bennük. A megfigyeléseidnek megfelelően módosíthatod a téteket.

Próbáld ki a stratégiát ingyenes kaszinó játékainkon itt.

Nagyon fontos, hogy ne csak azt figyeld, mi jön be, hanem azt is, melyik szám nem akadt be régóta. Érdemes azt a számot megtenni nagyobb pénzzel, hiszen előbb-utóbb megszakad ez a sorozat.

Rugalmasnak kell tehát lenni, váratlan megoldásokat kell alkalmazni, hiszen az online rulettben egy számítógép ellen játszol, ami megeszi a kiismerhető ellenfeleket.

Vegyünk egy példát:

  • A játék első menetében 1000-1000 forintot felteszel az első két tizenkettes halmazra, amivel így értelemszerűen lefeded a mezőny kétharmadát (az 1-estől a 24-esig).
  • Mondjuk a 23-as jön ki, ezzel pedig nyersz egy ezrest. Már dörzsölöd a tenyeredet a következő körre!
  • Ismételten felteszel halmazonként ezer forintot – azért „csak” ennyit, mert ugye higgadtan játszol -, és ezúttal a 2. és 3. halmazt rakod meg (a 13-astól a 36-osig), ami megint jó döntésnek bizonyul, hiszen most a 15-ös szám jön ki.
  • Újabb ezer forinttal gyarapítottad a keretedet, amit megfontoltan befektetsz a következő körbe.
  • Amikor is ezúttal az első és a harmadik mezőt teszed meg, mivel pedig a 11-es a nyerő, ezért ezt a menetet is viszed, újabb ezer forinttal a zsebedben.
  • Itt fontos észrevenni, hogy azért a szélső halmazokra fogadtál, mert az előző körökben eddig a középső halmaz tagja volt nyerő. Te pedig felismerted ezt a trendet és arra számítottál, hogy ez kevés eséllyel ismétlődhet meg mégegyszer, így a szélső számokra fogadtál. Sikeresen.
  • Láthatod ebből is, hogy az első körök sokkal inkább a szerencséről szólnak a rulettben, ez a fázis a tapasztalásokról szól, a harmadik-negyedik körtől kezdve viszont egyre tudatosabban játszunk.
  • Ugyanilyen szemfülesnek kell lenni nemcsak a halmazok, de az oszlopok/sorok tekintetében is. Koncentráltan kell figyelni az eredményeket és közben számításokat kell végezni a valószínűségeket illetően.

Remélhetőleg a végén elégedetten hátradőlhetsz. Az már nagyon klassz dolog, ha a kezdő tőkéd kétszeresét megnyered, így a következő alkalommal nagyobb kerettel vághatsz neki a játéknak. Ha egy ezresből pár kör alatt háromezret csinálsz, akkor már elégedett lehetsz az aznapi teljesítményeddel.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *