Csirke stratégia

Csirke stratégia

A csirke stratégia alapja, hogy hosszú ideig egy gépnél sem érdemes játszani. A furcsa nevét onnan kapta, hogy a stratégiát használó játékosok csirkék módjára szaladgálnak gépről gépre a kaszinókban.

Így működik a félkarú rablóknál a csirke stratégia:

  • A játékosnak el kell döntenie mennyi pénzt szán aznap a slot gépekre
  • Ezt el kell osztania annyi felé, ahány gépen játszani akarunk.
  • Mindegyik gépen ugyanannyi érméből kell játszanunk, például csak 10 centes alaptétekkel, vagy 25 centes alaptétekkel, mindegy is.
  • Mindegyik gépen egy adott slot stratégiát kell követni. Van aki szerint szerencsés, ha ugyan azt a módszert követjük minden gépen, van aki szerint mindegy.
  • Ha elfogyott az adott gépre szánt pénz, akár veszítettünk vagy nyertünk addig, továbbállunk.
  • Alapvető fontosságú, hogy a játékos egy nap 1 adott géppel csak egyszer játsszon, ugyanannál a gépnél kétszer semmiképp. Sok játékos jegyzeteli is, hol játszott már aznap.

Próbáld ki az alábbi nyerőgép stratégiát az ingyenes nyerőgépeinken itt!

Ez a stratégia semmi mást nem szab meg, játszhatunk ahogy csak szeretnénk, nyereségeinktől vagy veszteségeinktől függetlenül.

A stratégia kialakulása ahhoz köthető, hogy sok játékos úgy véli, hogy egy slotgép, ahol már nagy nyeremények voltak, kevésbé lesz nyertes. Azért állnak tovább egy újabb gépre, hátha az nyerő lesz.

Próbáld ki az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

Csirke stratégia példa

Nézzünk egy éleszerű példát a csirke stratégiára:

  1. Eldöntjük, hogy ma $50 keretből szeretnénk játszani, és gépenként $5-t próbára tenni. Így ma 10 gépen fogunk játszani. Mindegyik 25 centes alap tétel.
  2. Kiválasztunk egy félkarú rabló stratégiát, bármelyiket, és az első gépen megjátszuk $5-on keresztül. Az a lényeg, hogy egy gépnél maximum az adott gépre szánt keretünket, vagyis ebben a példában $5- játszhatunk.
  3. Akár nyertünk, akár veszítettünk, az eredeti $5-t lejátszuk a kiválasztott stratégia szerint.
  4. Továbbállunk egy új géphez, és keződik újra a kör.
0 Hozzászólások

Szólj hozzá

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>