Esernyő stratégia

Esernyő stratégia

Az esernyő stratégia lényege, hogy kockáztatott érméink számát egyre növeljük, majd a maximális betehető összeg után egyre csökkentjük.

Például, ha rendelkezésünkre áll annyi pénz, megtehetünk egy 1-1-3-3-5-5-4-4-2-2 sorozatot. A sorozat elemeinek száma bármennyi lehet, az adott gép korlátain belül természetesen.

Használhatunk rövidebbet is, pl 1-2-3-4-5-5-5-4-3-2-1. A számsort a játékosnak kell kitalálni, úgy, hogy alkalmazkodjon bankrolljához, és igényeihez.

Próbáld ki az alábbi nyerőgép stratégiát az ingyenes nyerőgépeinken itt!

A stratégia lényege igazából az, hogy lecsökkenti a játékos költekezését, és nem engedi mindig a maximumot megjátszani, ezzel gyorsan elbukva a pénzét.

Fontos, hogy eleinte minimális téttel játsszunk, majd lassan emeljük az érmék számát, amit aztán ne játsszunk túl sokáig, legyen önuralmunk csökkenteni a tétet. Ennél a stratégiánál is nagy szerepet kap a loss limit; amint elérjük a magunknak megszabott elvesztett pénz határát, álljunk tovább.

Teszteld le az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

 

0 Hozzászólások

Szólj hozzá

Véleményed van a témáról?
Szólj hozzá!
Add Comment RegisterMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>