Mókus slot stratégia

Mókus stratégia

A mókus stratégia a mókusok mozgásáról és élelmet eltároló, majd később felhasználó életmódjáról kapta a nevét. Ez a félkarú rablók esetében természetesen a profitra értendő.

Ez a stratégia konzervatív módszernek minősül, mivel a nyereményeket mindenképp részben zsebre tesszük.

A mókus stratégia tulajdonképpen a csirke stratégia egy változata. Például, ha 20 dollárral ülünk egy géphez a csirke módszert használva, és egy 1-1-2-3-3-2-1-1-2-3-3-2-1 esernyő modellt használunk, elkaphatunk egy jó szériát, ami akár 80 dollár profitot is termelhet.

A csirke stratégia szerint tovább kellene állnunk ettől a géptől, de a mókus módszer azonban engedélyezi, hogy a nyerő gépnél maradjunk.

Próbáld ki az alábbi nyerőgép stratégiát az ingyenes nyerőgépeinken itt!

A profitunk felét, vagy az egészet tegyük félre, így biztosan nyereménnyel távozunk, majd kezdjük újra annál a gépnél. Ha ezzel is kész vagyunk, vagy ismételjük meg még egyszer, vagy keressünk másik gépet.

Ha nyertünk, tegyük zsebre a nyereményünk felét és maradjunk, ha nem, menjünk. Ha az előző profitunkat kell használnunk a további játékhoz, mindig döntsük el, hogy meddig vagyunk hajlandóak elmenni, így mindenképp profittal távozunk.

Teszteld le az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

0 Hozzászólások

Szólj hozzá

Véleményed van a témáról?
Szólj hozzá!
Add Comment RegisterMINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>