Nyerogep alapstrategia

Slot alapstratégia

Játssz a legmagasabb kifizetésű játékgépekkel

Nem titok, hogy a különböző cégek, különböző játékgép termékeinek kifizetése nagyban eltér egymástól és egészen 70-98%-ig terjedhet.  Ezt a százalékot a jobb kaszinók előre publikálják.

Ez alapvetően meghatározza, hogy milyen eséllyel pályázol egy adott nyerőgépen nyerő szimbólum kombinációkra. Értelem szerűen egy olyan nyerőgépen, ahol a kifizetési arány 70% körül van ott akár 30%-kal kevesebbet is nyerhetsz, mint egy olyan gépen, ahol 98% körül van.

Az online nyerőgépeknél ezt az információt általában az adott gép játékleírása, segítség szekcióban vagy kifizetési táblázatában találhatod meg. Mielőtt neki állsz játszani egy adott géppel, érdemes ezt az információt tisztázni, mert ez nagyban befolyásolhatja játékélményedet. Ha Ön nem csak kedvtelésből játszik, hanem minél többet szeretne nyerni, akkor érdemes az olyan játékgépeket választani, ahol minél magasabb a kifizetési arány legalább 90%.

Teszteld le az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

Nyerőgép szorzók és nyerési esélyek

Nem számít, hogy egy nyerőgépen milyen szimbolumok vannak, mint például cseresznyék, szimpla, dupla, tripla BAR szimbólumok vagy épp 7—esek vagy gyémánt szimbólumok.

Ami számít az a különböző szimbólumok és a pörgő kerek száma, amin a szimbólumok találhatóak. Minél kevesebb a pörgő kerekek és a szimbólumok száma, annál nagyobb az esélyed, hogy egy bármilyen nyerő kombinációt összehozz vagy épp jackpotot nyerj.

Ha például a jackpot megnyeréséhez egy sorba kell, hogy kijöjjön a 3 arany színű 7-es, akkor nagy valószínűséggel minden keréken csak egy darab arany színű 7-es van.

Próbáld ki az alábbi nyerőgép stratégiát az ingyenes nyerőgépeinken itt!

Egy 3 pörgő kerékkel rendelkező nyerőgépen, ahol minden keréken tegyük fel 18 szimbólum van ott a nyerési esélyed az 18x18x18=1:5,832-hez

Egy 5 pörgő kerékkel rendelkező nyerőgépen, ahol minden keréken tegyük fel 18 szimbólum van ott a nyerési esélyed az 18x18x18x18x18=1:1,889,568-hez

Próbáld ki az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

Bónuszok & promóciók

Különböző kaszinók, merőben eltérő minőségű és mennyiségű bónuszt és promóciót kínálnak játékosaiknak. Érdemes olyan online kaszinókba regisztrálni, ahol a legmagasabb az első befizetési bónusz és rendszeres újra feltöltési bónuszokat kínálnak akár hetente.

Ezen kívül jó, ha az adott kaszinóban van lehetőség egy hűség vagy bónusz programban részt venni, amin keresztül újabb bónuszokra, nyereményekre, ajándékok megnyerésére nyílik esély. Továbbá jó, ha az adott kaszinóban rendszeres heti vagy akár napi promóciókon van lehetőség részt venni, ahol újabb bónuszokat, ingyenes pörgetéseket nyerhetünk. Minél több bónuszt tudunk bezsebelni egy kaszinóban, annál többet tudunk ingyen játszani ezzel csökkenteni veszteségeinket és növelni nyerési esélyeinket.

Ha nagy játékosok vagyunk, akik sokat játszanak, akkor ne féljünk rákérdezni az ügyfélszolgálatnál vagy személyes kapcsolattartónknál még több bónuszért.

Teszteld le az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

Jackpot nyeremény

Ha a Jackpot-ra hajtasz, akkor bizonyosodj meg róla, hogy csak olyan gépeken játszol, ahol Jackpot nyerhető. Továbbá fontos, hogy ezen túl megtudd, hogy az adott Jackpot gépen minimum milyen téttel, módon kell játszanod, hogy jogosult légy a mesés nyereményre. Nincs is annál nagyobb bosszúság, ha az ember Jackpotot nyerne, de mivel nem megfelelő vagy maximum téten játszott elszalasztotta a sokmilliós díjat.

slot jackpot

Na ilyet sem lát mindennap az ember.

Ha sokáig szeretnél játszani

Akkor játssz egy középső nyerővonalas nyerőgéppel alap téten. Így, ha megfelelő kezdőtőkével (tőkés legyen 50x annyi mint a téted)kezdesz neki a játéknak, akkor jó eséllyel akár órákat is eltölthetsz játékkal anélkül, hogy új tőkét kéne bevetned az adott játékban. Sőt annak az esélye is megvan, hogy behúzz egy-két magasabb nyerővonalas kombinációt.

Próbáld ki az olvasott nyerőgép stratégiákat az alább online kaszinóban 200%-os 60.000 Ft bónusszal.

Tőkéd menedzselése

Mielőtt neki állsz játszani döntsd el, hogy milyen tőkédet milyen módon fogod használni.

  • Milyen téten, hány nyerővonalat használva fogsz játszani?
  • Maximum mennyi sikertelen pörgetés vagy elveszített pénz után fogsz kiszállni a játékból?
  • Játszani, időt tölteni szeretnél csak vagy profitot termelni?
  • Ha profitot termelni mi az a minimum profit %, ami után tervezel kiszállni?

A lényeg, hogy mindig ragaszkodj az előre megtervezett játékhoz, mert, ha menet  közben változtatsz azon, akkor az nagy eséllyel nem fog jó véget érni.

Összegzésül – minél kevesebb forgó kerék és azon minél kevesebb különböző szimbólum van, annál magasabbak a nyerési esélyeid.

0 Hozzászólások

Szólj hozzá

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>